Personligt

Vad vill jag med mitt liv?

Vad vill jag med mitt liv?

Jag är en enorm velpotta men när jag väl bestämt mig så brukar jag alltid fullfölja det jag tagit mig för. Just nu börjar mitt velande bli lite jobbigt, både för mig och min man och för alla runt omkring oss. Vad vill jag gör med mitt liv?

Jag vill göra allt! Och då menar jag verkligen allt!

Visst är det bra att ha drömmar men när man inte kan vara nöjd en enda sekund utan hela tiden är på väg någon annanstans så blir det lite jobbigt. Jag vill vara nöjd med det jag har här och just nu utan att känna mig stressad över att jag kanske inte kommer hinna med allt jag vill! Jag kommer aldrig att bli nöjd. Det vet jag. Jag vill för mycket, men jag vill kunna känna att jag kan sakta ner och njuta av det vi har NU och inte ständigt ha tankarna på nästa sak som jag vill göra.

Jag jobbar äntligen med det jag så länge drömt om men ändå så kan jag inte sluta fundera på att tänk om jag skulle söka ett annat jobb så jag kan skriva istället!

Vi har två underbara barn men i bakhuvudet gnager det… vi kan väl försöka en gång till och kanske få ett barn igen!

Jag vill ha mer pengar, kunna resa utomlands varje år, umgås med barnen mer, träna mer, bli av med alla kilon som är för mycket för min kropp, få ett framgångsrikt företag, ge ut en bäst säljande bok  osv.

Jag kommer nog aldrig att nöja mig med det jag har. Så är det nog bara. Jag vill alltid ha mer! Är det så dåligt?

Har du nöjt dig med ditt liv? Eller är du som jag och alltid vill ha mer?

 

Nöjd? Jag? Aldrig!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.