FöretagetVardag

Det snöar :-)

Det snöar :-)

Snön bara vräker ner utanför fönstret! Barnen är överlyckliga igen. Jag har lämnat Grodan på dagis, skottat snö och svarat på några frågor om mitt företag då en kompis ska göra en inlämningsuppgift i Företagsekonomi och hon frågade om hon fick använda mitt företag till uppgifter 🙂 Självklart ställer jag upp på det! Det var lite kluriga frågor så jag fick verkligen tänka till på hur det verkligen är.

Nu ska jag ta mig ut i snön igen, måste till stan och hämta lite snoddar och dragkedjor. Annars kan jag inte jobba något idag och då blir mina kunder ledsna på mig 🙂 Det är några Cuddle Me Baby som ska tillverkas idag, perfekta att ha till bebisen!

Kram på er!

Ha en snöig tisdag!

 

Barnen i morse vid frukosten! De läser Grodans Bruder tidning 🙂 

Dagens mamma 🙂 

Tunika från Kappahl, Jeans från H&M. 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.