Vardag

Resten av dagen…

Resten av dagen…

… såg ut så här för lilleman!

Han har legat i soffan tillsammans med Valle och tittat på Händiga Manny. Något annat har han inte orkat. Piggheten som han hade i förmiddags byttes ganska snart ut mot feber och vi fick en hängig, trött liten kille. Nu sover han gott i sin säng.

Till middag lagade mannen helstekt fläskfilé, ris, bea och broccoli. Jag hoppade över riset 🙂

Jag tog mig faktiskt i väg till affären, insåg att om det som behövdes köpas skulle bli köpt så fick jag åka själv. Mannen hade inte riktigt koll på läget om man säger så 🙂 Men jisses vad kallt det var!! Frös som bara den om händerna när jag var tvungen att hålla i den iskalla ratten och när jag kom hem var de som små isbitar!!

Nu ska jag starta symaskinerna igen, har fått gjort lite under dagen men nu ska jag passa på att göra klart några beställningar!!

Puss och kram på er godingar!!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.