Vardag

God morgon söndag

Eller det kanske snarare är god förmiddag 🙂

Har haft en usel natt igen men denna gång på grund av ont i magen. Efter middagen igår så blev min mage som en spärr ballong, mullrade och hade sig. Inte direkt skönt. Hela natten har jag legat med ont i magen. Nu börjar det släppa lite men den är fortfarande uppblåst. Ser ut som om jag skulle vara gravid i 6 månaden 😮

Vad har ni för planer idag?

Själv ska jag försöka jobba lite. Blev inte så mycket av det igår, då spenderade jag dagen med familjen! Vi gjorde inget särskilt men det var mysigt att bara vara tillsammans. Jag älskar de dagar som vi bara tar dan som den kommer och göra saker ihop, hela familjen!

Kram på er mina godingar!!

Så här känner jag mig idag!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.