Vardag

Älskade gosedjur!

Båda mina barn har varsin kanin från Polarn & Pyret. Prinsen fick sin när han var 2 år gammal och Grodan fick sin när han var nyfödd. Dessa kaniner har varit med överallt och är mycket högt älskade här hemma.

Nu för tiden så sitter Prinsens kanin, som är döpt till Fransson, på en hylla i hans sovrum. Grodans kanin, som heter Valle, bor i sängen och snosas på varje natt.

Vi har försökt att få Grodan att släppa Valle så att vi kan sätta honom på hyllan, av skäl som ni kan se på bilden här nere, men det går inte riktigt än. Valle är Grodans stora trygghet och har alltid varit. Prinsen har inte varit lika fäst vid Fransson som Grodan är vid Valle. Prinsen har däremot en kudde som han inte kunde sova utan 🙂 Badou heter den. Nu har han växt i från det men kudden ligger kvar i hans säng.

Även jag hade ett speciellt gosedjur när jag var liten. En nalle som jag döpte till Paprika. Han har en egen plats på min byrå. Det är så roligt att ha honom kvar.

Har era barn något speciellt gosedjur eller snuttefilt som de bara måste ha med sig?

Min lillasyster hämtade två av mammas tröjor i tvätten när hon var liten som hon vägrade att släppa. Min lillebror hade en filt som han hade med sig överallt, tillslut var det bara en liten remsa kvar av filten 🙂

Det är underligt det där vad barn väljer att fästa sig vid!

Valle, en mycket älskad kanin som jag lagat ett antal gånger. Jag har till och med fått sy en tröja till honom för att han var så sliten, men det hjälpte inte 🙂 

Prinsens kanin Fransson. Även denna lilla kanin är mycket älskad och sitter nu på hedersplatsen i Prinsens rum. 

Min nalle Paprika, som fyller hela 32 år i år 🙂 Precis som jag! 

Dela detta inlägg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.