Vardag

Vänner

Vänner

Jag har många vänner, men få riktigt nära vänner. Vänner som jag kan dela allt med, som jag kan ringa när som helst och som finns där i vått och torrt. Vänner som ibland känner mig bättre än vad jag känner mig själv.

Några har funnits i mitt liv sedan jag var liten och andra har kommit in i mitt liv på senare år. Jag är lyckligt lottad att ha dessa vänner och jag vet att jag bara kan höra av mig så finns de alltid där.

Har ni sådana vänner? Som ni kan prata om allt med?

 

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Ett litet Hej från en annan #blogg100 deltagare!! Var in och ögade din blogg lite och måste ju självklart lämna en kommentar.. =)

    Håller med dig i det här inlägget, några få riktigt nära vänner är verkligen guld värt! Jag hade jättemycket vänner tidigare, men när jag flyttade så bestämde jag mig för att bryta det mönstret och satsa på få, men nära, vänner istället. Kände direkt vilken skillnad det blev, hur lätt det är att på ta från och ge tillbaka till vännerna nu!

    Lycka till med bloggandet under de närmsta 94 dagarna! Pepp pepp!! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.