Vardag

Hemma hos oss

är det nästan aldrig städat. Ja det är sant. Det ligger alltid saker överallt oavsett hur mycket man än plockar undan. Det är som att sakerna förökar sig i samma takt som man tar bort dem!

Enda gångerna det är riktigt städat här hemma är om vi ska ha kalas eller likande. Då försöker vi stuva undan sakerna så att de inte syns 🙂 Men så fort gästerna åkt hem är det som att huset kräks upp alla saker igen och då ligger det leksaker i vardagsrummet, hallen och köket. Ytterkläder i trappan och papper på halva diskbänken.

Skulle gärna ha ett hus där det alltid är städat och fint, men ärligt talat jag har inte orken att hålla det så. Jag tycker inte om att städa och jag har annat jag hellre lägger den tiden på. Jag försöker att plocka undan alla leksaker varje kväll när barnen lagt sig, plocka undan i köket (ställa in disk i diskmaskinen osv), röja lite allmänt.

Har ni det alltid super städat hemma?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.