Vardag

Vill ha…

…denna vagn när den släpps! Äntligen kommer Bugaboo med en vagn som skulle ha passat oss perfekt, om den hade kommit för 5 år sedan. Nu har jag inget barn som åker vagn längre men denna måste jag bara ha 🙂 Får köpa in den på företaget för självklart ska det sys suffletter till även denna lilla underbara vagn.

Jag älskar Bugaboos vagnar och jag blev så glad när jag såg att de ska släppa en ny modell. Buagboo Buffalo! En vagn som ska klara både terräng och stan, utan att behöva byta hjul! Nu ser jag fram emot onsdag då Buagboo släpper mer information om vagnen och fler bilder.

Bild lånad här!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.