FöretagetTräningVardag

Min fredag

Min fredag har varit rätt så bra hittills. Det är ju inte jätte många timmar kvar på denna fredag så jag gissar att resten kommer att gå i samma tecken 🙂

Började dagen som vanligt på gymmet efter att ha lämnat barnen på dagis och skola. Körde FF-programmet + lite extra styeträning. Blir nog samma upplägg i morgon.

Ja jag har några kilon att jobba bort men jag är på god väg 🙂 Trodde aldrig att jag skulle sätta på mig ett tajt linne på gymmet men så blev det idag och nu jobbar jag stenhårt på att få bort den där putande magen! 

Efter gymmet bar det av hemåt för lite mat och duscha. Jobbade en stund sedan en sväng in till stan för att köpa tyg. Ett nattlinne + strumpor fick följa med hem också 🙂 Så det kan gå! Förbi mannens jobb och lånade svärmors verktyg för att sätta i öljetter i ett barnvagnsdrapperi som en kund beställt. Hem och hämta Grodan från dagis och sen blev det lite lek i snön innan det var dags att gå in och laga middag.

Grodan testade på att åka skidor idag när vi var ute 🙂 

Till middag åt vi hemmagjord pyttipanna gjord på falukorv, kassler och potatis. Blev jätte gott!

Nu ska jag snart gå och sova så att jag orkar med morgondagen. Träning, jobb och melodifestivalen.

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.