PysselVardag

Baka baka liten kaka

Nu har jag hunnit med att både baka och laga middag 🙂

Till middag blev det pannbiff, potatis, gräddsås och broccoli (jag hoppade över såsen). Barnen åt tills det stod ut genom öronen på dem. Mina barn är lite lustiga på det sättet, de kan äta tills de storknar ena dagen för att nästa dag bara peta i maten. De är väldiga periodare. Man tycker ju att de borde vara lika hungriga varje dag men inte då. De växer som de ska i alla fall och det är väl huvudsaken 🙂

Jag testade även att baka en typ av omelett bröd som man kan ha som mellanmål 🙂 enligt receptet hos Mitt Fitnessliv. Har inte provsmakat dem än men ska göra det ikväll som sista kvällsmål innan jag går och lägger mig 🙂 Måste bara säga att jag älskar min köksassistent! Att vispa äggvitorna gick på ett kick och det blev så luftiga och bra!

Nu sitter vi i soffan och bara softar, jag och barnen. De spelar något bilspel på PS3 och jag passar på att surfa runt på lite bloggar!

Ikväll blir det pappersarbete då moms och skatt ska betalas in. Vill inte göra det men måste! Är så tråkigt!

Kram på er!

Dela detta inlägg

2 kommentarer

    1. De blev jätte goda tyckte jag 🙂 Super med skinka och gurka på!
      Mättande var de oxå. Frågan är bara hur man förvarar dem bäst. La dem i en plastpåse men då blev de ganska kladdiga.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.