TräningVardag

En sämre dag

Idag var det motigt på gymmet. Benen kändes som gelé och jag hade ingen ork alls 🙁 Kände mig bara tjock och trött!

Idag hade jag sportstrumpor i orange  på mig 🙂

Började med löpning på bandet i 15 min, 2 km blev det. Hade nog kunnat springa längre men jag skulle ju orka resten av programmet också 🙂

När jag var klar med cardion så tog jag min lilla matta och gick till hörnet där vikterna är. Idag var jag inte själv utan fick sällskap av en stor biffig kille som körde rätt så tunga vikter. En jäkel på att stå på händer var han också! Mitt mål är att få lite muskler som syns. På magen, ryggen och armarna. Mina ben är jag redan nöjd med 🙂 Smala och långa!

Nu sitter jag och försöker jobba men motivationen är som bortblåst. Får tvinga mig att göra det ändå då jag måste. Helst skulle jag villa lägga mig i sängen med en bok. Sa jag att jag hade en lite dålig dag idag! Men man kan inte vara på topp hela tiden!

Föresten, ska ni äta semlor idag? Barnen vill ha så antingen får jag baka eller om J lyckas hitta glutenfria semlor någonstans. Tror att det lutar åt att jag får baka i eftermiddag 🙂 Gör inte mig nått för jag älskar att baka!

Kram på er!

Dela detta inlägg

4 kommentarer

  1. Tack så mycket 🙂
   Jag har bestämt mig för att få tillbaka den kroppen som jag trivs i 🙂
   Kram

 1. Va du är duktig. Strongt av dig att ändå göra det fast det tar emot 🙂
  Själv ska ja va glad om jag kommer iväg en dag i veckan.
  Hoppas jag får semla idag Niclas skulle fixa det 🙂

  1. Jag har inte så mycket val än att ta mig iväg fast att det tar emot ibland 🙂 Är en sådan vinnarskalle att jag inte kan med att inte träna en dag då utmaningen är att träna en timme om dagen i 28 dagar!
   Vi ska oxå äta semlor, men vi gör dem själva eftersom Prinsen inte får äta vanliga semlor 🙁

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.