TräningVardag

Längtar efter sängen!

Usch har haft huvudvärk sedan jag vaknade i morse 🙁

Trotsade den och kom iväg till gymmet där jag körde järnet i en timme innan det var dags att hämta Prinsen från Innebandyträningen.

Lyckades springa 3 km idag utan att stanna!! Nytt rekord för mig 🙂

Mannen åkte till jobbet för några timmar sedan så jag är själv hemma med barnen. Just nu kollar de på Lejonkungen 3. Jag vill bara gå och sova. Fick vilat en timme i eftermiddags då Grodan var ute och lekte och Prinsen satt vid datorn. Men jag är fortfarande sjukt trött och huvudet värker. Blir sängen så fort barnen lagt sig tror jag!

 

Så sant så!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.