TräningVardag

Måste erkänna

Jag måste erkänna att det gått ganska dåligt med träningen de sista två veckorna 🙁 Jag har bara varit iväg 2 gånger på 2 veckor.

Det är inte bra!

Jag måste ta mig i kragen och komma igång igen. Att jag inte kommit iväg har varit pga att jag haft så mycket på jobbet. Får panik när jag tänker på att jag missar 1½ timmes jobb varje dag om jag ska gå till gymmet. Men jag måste försöka släppa jobbet ett tag så att jag kan ta mig tiden att träna igen. I morgon ska jag ta mig till gymmet!

Det enda positiva är att jag verken gått upp eller ner i vikt dessa två veckor. Det är jag nöjd med. Hade verkligen trott att vågen skulle peka uppåt så att ha stått still känna som en vinst just nu. Det är dags att ta tag i vikten igen så nu blir det hårdkörning efter påsk 🙂 med striktare mat och mer träning! De där kilona som envist hänger kvar ska bort för gott!

Vad ska ni hitta på i påsk då?

På påskafton ska vi till svärmor och äta lite god mat men annars har vi inte så mycket planerat. J måste jobba lite också så vi får hålla oss på hemmaplan.

Kram

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.