FöretagetVardag

Måndag igen

Efter lite lång ledigt är det åter måndag igen! Ny vecka och nya tag.

Jag måste ju bara berätta om i lördags först. Vi var bjudna på kalas (vi hade fått lite vinkar om att det inte bara var kalas som väntade) och när vi kom dit möttes vi av nyheten att det vankades bröllop och inte kalas 🙂 Så roligt! Älskade vännerna J & P har äntligen blivit man och fru 🙂 Min J har tjatat länge på dem att det måste snart vara dags och i lördags, 20 år efter att de först blev tillsammans så så de äntligen ja till varandra. Bröllopet var jätte fint och festen efter mysig och avslappnad. Precis som de ville ha det!

Både jag och J fällde en liten tår då vi båda kom ihåg när de var vi som stod där sa Ja för nästan 6 år sedan.

I dag har jag spenderat dagen med en revisor som hjälp mig med att göra årsbokslut och deklarera. Det var lite knivigt när det var första gången och jag är glad att jag fick hjälp! Nu har vi koll på läget och deklarationen är äntligen inlämnad (vi ansökte om uppskov så att jag skulle hinna få hjälp).

I morgon blir det till att sitta vid symaskinerna hela dagen eftersom det inte blivit så mycket sytt idag! Har en hel del beställningar att ta tag i!

polls_everybodyhatesmonday_1842_151908_poll_xlarge

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.