Vardag

Ont i örat + feber

I går kväll vaknade Grodan med ont i örat och feber. Han som aldrig får ont i öronen när han får öroninflammation, så i morse kastade jag mig på telefonen och ringde till öron-mottagningen på sjukhuset där han går och vi fick komma in. De tog en odling och gjorde rent örat. Vi fick med oss recept på penicillin och örondroppar. Nu hoppas jag att det hjälper snabbt.

Grodan har ett hål i trumhinnan sedan några år tillbaka som inte vill läka. Det är efter rören han fick få han hade öroninflammation varannan månad när han var mindre. De gör inget åt hålet som det är nu utan först när han blir 10 år kommer de att operera om hålet fortfarande är kvar. Något jag tycker är så fel. Han har jätte jobbigt av det och det är alltid något krångel med örat. Min största rädsla är att hans hörsel ska bli påverkad.

20130514-210058.jpg
Grodan väntar på sin penicillin.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.