FörfattardrömmarVardag

Orkeslös

Känner mig helt orkeslös och inte motiverad till något. Har känt så i några dagar nu och jag vet inte om det är kroppen sätt att säga ifrån att det börjar bli lite mycket igen! Jag har iaf satt in ett beställningsstopp på jobbet och kommit igång med träningen igen. Vi får se om det hjälper.

Ikväll har jag bara ägnat mig åt att skriva. Det får mig att slappna av. Att må bra. Jag måste försöka prioritera in mer skrivtid i mitt liv då det är något jag verkligen gillar att göra! Jag älskar att skriva, precis som jag älskar att sy. Jag älskar att skapa. Att få ge uttryck till det jag känner genom att vara kreativ.

Något jag dock bäver för är att skriva min första sexscen 🙂 Det är snart dags för det i boken och jag kommer nog rodna mer än en gång när jag ska skriva den. Har läst många romantiska böcker och vissa har bra sexscener medan andra är lite tveksamma. Man vill ju inte skriva värsta porrscenen men inte heller för snällt och sliskigt. Det är en fin balansgång.

Någon som har några tips?

Nu blir det sängen för mig så att jag orkar jobba och träna i morgon igen 🙂 och skriva!!!

Kram

Bild

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.