Vardag

Vinterkläder!

Japp det är dags att börja tänka på årets vinterkläder!

Jag tycker att det känns som att man måste vara ute tidigare för varje år för att hinna köpa vinterkläder till barnen innan storlekarna tar slut! Jag menar, vi är i slutet av augusti början av september och på flera ställen så är vissa vinterkläder redan slutsålda!!

Jag tog mig i kragen och provade förra årets vinterkläder på barnen nu i morse och i år måste vi köpa nya. Jag har ju haft turen att mina barn inte växer så mycket så oftast kan de ha samma vinterkläder två år i rad 🙂 men nu var det då dags att köpa nya!

Vi handlar barnens vinterkläder från Gneis. Bra kläder som håller att vara ute i utan att barnen blir kalla eller blöta. Det är bra kvalité och de håller för tuff lek! Vi är jätte nöjda med dem och har köpt dessa i flera år nu.

I år blev det en ny overall till Grodan. Tog storlek 110 då den han hade förra året i storlek 104 är precis på gränsen.

12110_green_front_normal

Grodan valde en grön 🙂 

Till Prinsen köper vi två-delat set med jacka och byxa. Han vill inte ha overall även om det finns i hans storlek!

12200_green_front_normal

12310_black_front_normal

Grön jacka och svarta byxor fick det bli när han valde! 

Bilder lånade från Gneis.se

Jag köpte även vantar och mössa till dem, så nu är de redo för vintern! Ska bara klicka hem vinterskor oxå och det blir som vanligt Kuoma. Även där är vi så nöjda med dessa skor och barnen har aldrig haft kalla eller våta fötter trots timmar av utelek i snön!

Vad kör ni på för vinterkläder till barnen?

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.