Hemma hos ossPersonligt

Höst

Hösten är här, det går inte att förneka längre. Även om vi haft fantastiskt väder för att vara i september så börjar löven gulna och falla till marken. Jag märker det även på mitt humör och min sinnesstämning. Jag blir tröttare, mer lätt irriterad och trött på allt runtomkring mig. Jag får en höstdepression helt enkelt.

Jag vet att det kommer att gå över men just nu känns det som att jag rör mig motströms hela tiden och inget jag gör hjälper. Jag försöker att tänka positivt, göra saker som får mig att må bra och ta hand om mig själv men i bakhuvudet finns alltid det där lilla mörkret som gnager. Det som får mig att tappa lusten till allt.

Brukar ni få små dippar i humöret vid någon årstid?

 

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.