Hemma hos ossÖvrigtVardag

Fredag!!

Fredag igen och jag ser fram emot ikväll då jag ska ha lite fredagsmys med Grodan här hemma! Det blir bara vi två då J och Prinsen åker iväg på jeepträff under helgen. Vi ska äta spenatsoppa (Grodans val), titta på film och äta lite chips!

Har precis varit ute med vovven vi passar (har haft honom sedan i söndags och han åker hem i kväll eller i morgon och ska nu hoppa in i duschen för att sedan dra in till stan och köpa lite tyg osv. En födelsedagspresent ska jag oxå handla då vi ska på kalas på söndag hos lilla A som fyller 2 år.

Ha en underbar fredag!

b0b90-tgif_post_card-r204b2e94c32c4a9fa830ebe22441c2c6_vgbaq_8byvr_512

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.