Hemma hos ossPersonligtVardag

Längtar!

Ja nu är det klart så nu kan jag berätta vad det är jag ringde om för några dagar sedan 🙂

Vi ska skaffa hund 🙂

Nästa vecka flyttar en liten Chinese Crested valp hem till oss och vi längtar något ofattbart hela familjen! Tiden går i snigel fart just nu 🙂 Vill bara att det ska bli torsdag nästa vecka. Troligtvis kommer vi att kalla henne för Maya då hon fått namnet Mahjong hos uppfödaren, så Maya passar ju bra.

Det kommer att bli en stor omställning i början, nästan som att ha en bebis igen. Men det ska nog gå bra. Jag har ju turen att jobba hemma så hon kommer att få vara med i mitt syrum på dagarna. Största orosmomentet är hur jag ska lösa det på morgonen men vi kommer väl komma in en rutin där med antar jag. Det löser sig!

mahjong

Lilla Mahjong, Maya. 

Bilden är lånad från uppfödaren

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.