Hemma hos ossPersonligtVardag

Tråk väder

Regnet öser ner ute och vi som hade tänkt att åka och titta på J som kör jeep challenge idag. Nu vet jag inte om vi vill åka ut i skogen och bli genomvåta. Vi får se om vi kanske åker in lite senare om vädret blir bättre.

Annars har vi inget inplanerat idag. Barnen sitter just nu och spelar sitt nya Ps3 spel som vi köpte igår och jisses vad de kan bråka om vems tur det är att spela. Jag får leka domare var 5:e minut känns det som 🙂

I går hade Grodan Halloween disco på skolan. Han ville vara ett skelett. Detta kom han på när han hade gått och lagt sig i torsdags kväll. Som tur är kan hans mamma åstadkomma mirakel ibland 🙂 Jag letade fram svart tyg, sydde en tröja och strök på vit vinyl så att det skulle se ut som skelettet 🙂 Blev riktigt bra för att vara gjort på så kort tid tycker jag! På morgonen målade jag hans ansikte och han fick gå till skolan som ett litet skelett!

Canon 194 liten

Jag knåpade ihop en ny overall till Maya igår. Denna gång blev den i fleece och vi testade den rejält när vi var ute och lekte på gräsmattan på eftermiddagen. Hon älskar att jaga efter pinnar och bollar som vi kastar och hon är så duktig på att komma tillbaka med dem så att man kan kasta igen 🙂

Canon 201 liten

Canon 208 liten

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.