FamiljenHemma hos ossPersonligtVardag

Bad hair day!

Ni vet när man får den där geniala iden att ta en dusch innan man går och lägger sig och sedan kommer på att håret aldrig kommer att torka innan det är dags att sova vilket resulterar i att man får gå och sova med fuktigt hår. Det i sig är ju inte jätte mysigt, vått hår i ansiktet och som klistrar sig mot halsen. Det värsta är dock att när man vaknar på morgonen ser man ut som ett troll i håret. Det står åt alla håll och kanter. Idag åkte mössan på när det var dags att åka till skolan med barnen. Orkade inte fixa till trollhåret 🙂

20131121-110622.jpg

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.