FamiljenHemma hos ossVardag

Burrrrr

Skit vad kylan slog till bara så där! Det gick från 5 plusgrader till 8 minusgrader över en natt ju!
Det tur att jag har en värmare i bilen kan jag säga, det sparar många minuter på morgonen när man ska ha iväg barnen till skolan och det bästa är att jag kan stå i vardagsrummet och sätta på den 🙂 jag behöver alltså inte ens gå ut till bilen och starta den utan det är bara att trycka på en knapp på fjärrkontrollen så är det klart!
Har jag sagt att jag älskar min bil 😀

Nu ska vi strax i väg till stan, jag och Maya, för att fixa lite ärenden. Behöver köpa lite band osv till bygelskydden + lite tyg till en present jag håller på med till fina vännen E’s lilla prins som blev en vecka i går! Hon var förbi med honom i går när hon var ute på promenad och jisses så söt han är! Man blir ju så bebissjuk när man ser dessa små knyten.

Ha en bra, om än kall, dag alla fina läsare!

Kram på er!

20131126-120656.jpg
Frosten har tagit ett stadigt grepp om vår trädgård!

20131126-120803.jpg
Maya har kurrat ihop sig i soffan där det är varmt!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.