FöretagetÖvrigtPersonligtVardag

Heldag hemifrån – nästan!

Det blev lite oplanerat en heldag på språng.

Efter tandläkare besöket åkte jag in för att köpa lite tyg och vadd till några beställningar som trillat in och på väg hem fick jag ett sms från min förra chef som undrade om jag kunde hoppa in och jobba 2 timmar idag. Så det var bara till att vända bilen, lämna av Maya hos J och sedan blev det jobb barnvagnsbutiken i 2 timmar 🙂

Tyvärr var det sista gången jag jobbade där då butiken gått i konkurs 🙁 väldigt tråkigt tycker jag men det är ju sånt som händer.

Nu ska jag laga mat till barnen och ikväll blir det till att jobba ikapp det jag missade i dag på eftermiddagen då jag hoppade in och jobbade.

Vad hittar ni på ikväll?

Iphone 2170

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.