FamiljenHemma hos ossPersonligtVardag

Mello 2014

Då har melodifestivalen 2014 dragit igång och vi sitter bänkade framför tv:n!
Idag är det bara Grodan, jag och Maya då Prinsen sover över hos en kompis och J är i garaget och skruvar på jeepen.

Vi har det mysigt här hemma ändå vi tre. Jag gissar dock att Grodan kommer att somna snart ? han är rätt trött idag. Det är jag med. Vi har nämligen spenderat dagen hos vänner. Barnen har lekt, hundarna busat och vi vuxna tjatat. Tyvärr slutade det lite olyckligt med en vurpa som ledde till ett besök på akuten. Jag hoppas innerligt att det inre var något brutet för fina F och att se slapp sitta på akuten allt för länge!

20140201-203622.jpg

20140201-203629.jpg

20140201-203634.jpg

Jag vet att vi har julgardinerna kvar men helt ärligt så har jag bara inte orkat byta. Kanske gör jag det i morgon!

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.