FamiljenHemma hos ossVardag

Produktiv förmiddag

Jag har haft en mycket produktiv förmiddag idag 🙂

Jag har hunnit med att åka med prinsen till tandläkaren, varit på vårdcentralen och kollat mitt blodtryck efter att fått nya mediciner förra veckan, handlat, jobbat, tagit en promenad med Maya, jobbat lite till och ätit lunch!

Nu ska jag jobba en sväng till och sedan hämta hem barnen från skolan lite tidigare så att vi får en härlig start på långledigheten 🙂

I morgon ska jag och Maya iväg på utställning, måste börja fixa i ordning lite inför den. Prinsen pratade på att han ville följa med men vi får se hur det blir med det. Jag börjar faktiskt bli lite nervös. Jag hoppas att det ska gå bra för oss! Ni får gärna hålla tummarna i morgon 🙂

Vad har ni för er idag?

2014-04-28 14.19.38

Lilla busfröet! 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.