FamiljenFöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossÖvrigtVardag

Bävar för ikväll…

Sitter vid köksbordet och skriver på boken. När jag sätter mig här vet jag att jag kommer få saker gjorda. Det är så det fungerar med köksbordet för mig 🙂

Jag kommer att sitta här resten av kvällen. Tyvärr kommer jag inte få skriva hela tiden vilket jag önskar att så var fallet men i morgon är det den 5 maj och då ska deklarationen vara inlämnad. Det är den jag kommer att sitta med ikväll. Jag vill inte. Det är lite krångligare att fixa deklarationen nu sedan jag blev egenföretagare än innan och det tar betydligt längre tid nu än tidigare. Jag har ju inget val så det är bara att få det gjort!

Har ni deklarerat redan?

deklarera

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.