FamiljenFöretagetFörfattardrömmarHemma hos ossPersonligtVardag

Stressig vecka

Det har varit en stressig vecka med en massa jobb, barnens aktiviteter och en massa saker här hemma. Veckan som kommer är inte ett dugg bättre för nu drar ju alla dessa sommarfester på skolan igång och andra aktiviteter som ska hinnas med i skolan innan det är skolavslutning. Hur jag ska hinna med allt vet jag inte. Ibland önskar jag att jag kunde klona mig 🙂

Eftersom det varit så mycket denna vecka och nästa vecka inte är ett dugg bättre bestämde jag mig för att ta en lugn dag idag. Det gick sådär med den planen. Förmiddagen stressade jag ihjäl mig med att packa paket och få iväg dem till väntande kunder, hade missat att packa en beställning som skulle skickas med postens skicka lätt och naturligtvis bestämde sig postens hemsida att strejka 🙂 man kan bli kallsvettig för mindre!

Eftermiddagen har dock varit lugn och mannen var så snäll att han köpte med mat hem så jag slapp laga det idag 🙂 Vi äter ytterst sällan hämtmat men ibland kan vi skämma bort oss. Det blev kinamat idag. Så gott.

Jag passade på att sätta mig vid symaskinen och sy något som jag velat testa länge. En sele till Maya. Resultatet blev faktiskt bra och vi testade den nu på kvällspromenaden. Hon verkade gilla den. Jag ska sy en till med några mindre justeringar dock. Måste bla. få tag på ett mindre spänne.

Canon 552liten

Maya i sin fina nya sele! 

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen. Grodan har redan lagt sig och Prinsen är snart på väg till sängen han med. Jag ska kika på ett avsnitt eller två av serien Supernatural. Jag har börjat kolla om från säsong 1 🙂 Kände att jag hade missat så mycket när jag försökte hänga med i senaste säsongen så jag började om från början! Kan verkligen tipsa om denna serie. Jag älskar den!

supernatural

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.