FamiljenHemma hos ossPersonligtVår VovveVardag

En 1 åring, sommarstugan och Hela Sverige Bakar!

Vi har en nybliven 1 åring här hemma 🙂 Lilla Maya fyller 1 år idag. Vi har firat detta med att slappa i solen och ikväll fick hon lite extra god mat, färskfoder!

2014-07-10 10.18.03

2014-07-10 13.28.50

I morgon packar jag in ungar och hund i bilen och drar till sommarstugan över helgen. J ska åka på jeepträff och jag har ingen lust att sitta här hemma i en kvav villa när vi kan dra till stugan och stranden.
Jag är uppvuxen i sommarstugan, vi var där i stort sett hela somrarna när jag var liten. Tyvärr kan jag inte ge mina barn den uppväxten då möjligheten inte finns för oss att vara där hela somrarna då jag måste jobba och det måste min mamma med 🙂 Vi var där med min mormor när mamma och pappa jobbade. Mormor var rektor på ett högstadium så hon var ledig på sommarloven. Vi försöker dock att åka dit så mycket vi kan.
2013-06-29 15.43.34
Utsikten från tomten i stugan. 5 trappsteg ner till stranden och sedan vattnet från Vänern. 
Nu sitter jag här i vårt varma vardagsrum och kollar på Hela Sverige Bakar (repris som går på TV). Jag blir sjukt sugen på att baka något jag med men i denna värme tror jag att jag hoppar över detta. Kanske att det blir ett lass glutenfria Muffins lite senare ikväll som vi kan ta med till stugan.
20130909-075439-em1

 

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.