FamiljenPersonligtVardag

God morgon bloggen!

Ligger i sängen på hotellet och resten av familjen sover fortfarande gott. I går var vi i Paris och promenerade säkert 1 mil. Idag är vi trötta 🙂

Sedan jag bloggade senast så har vi haft 3 underbara dagar i Fontainebleau där vi klättrat. Barnen älskade det och för både mig och J var det ganska delade känslor att vara där igen. Senast jag var där var 7 år sedan och för J var det 6 år. Vi måste verkligen åka dit oftare.  Jag kommer att blogga mer om Fontainebleau när vi kommer hem och även lägga upp lite fler kort. Det är verkligen en helt fantastisk plats. 

image

image

image

image

Som sagt så besökte vi Paris igår och det gick oväntat bra med barnen. Lite gnäll om trötta fötter på slutet och lite besvikelse när vi inte åkte längst upp i Eiffeltornet pga att det var kö i nästan 1 timme för att komma upp dit från den 2:a våningen.  Vi nöjde oss med att stanna på den 2:a våningen. Men barnen sa att de hade haft en bra dag och det är jag glad för.  Tog en massa bilder med systemkameran så ni får vänta tills vi kommer hem innan jag kan lägga upp dem.

Här kommer några få bilder som jag tog idag med telefonen. 

image

image

image

Idag börjar vi resan hemåt men först ett stopp på borst fabriken som J beställer alla borstar till sopmaskinerna från.

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.