FamiljenHemma hos ossPersonligtVår VovveVardag

Borta bra men hemma bäst!

Äntligen är vi hemma igen!

Vi började hemresan igår vid klockan 15 efter att ha besökt fabriken som tillverkar borstar till sopmaskinerna J säljer. Vi stannade och sov på ett hotell utanför Münster i Tyskland då vi inte orkade sträckköra hela vägen hem. Hotellet var mysigt men alla sängkläder kändes fuktiga så jag hade svårt att slappna av och somna 🙁

Vi startade denna dag tidigt och klockan ringde 06.30. Vi åt frukost och sedan begav vi oss ut på vägen igen. 12 timmar senare var vi hemma!

Jag kan säga att 12 timmar i en bil med två barn är tålamodsprövande 😉 Vi fick en lite längre paus på färjan mellan Puttgarden och Rödby och det var väldigt välbehövligt både för oss vuxna och för barnen. Vi hann även med att få i oss lite mat under tiden på färjan vilket besparade oss ett stopp längs vägen när vi väl kom in i Sverige.

Eftersom vi var hemma så sent bestämde vi oss för att inte hämta hem Maya idag utan åka och hämta henne i morgon istället hos svärmor där hon varit medan vi rest. Kan säga att både jag och barnen längtar en massa efter henne!

Jag ska gå igenom alla kort i morgon och lägga upp lite fler här i bloggen. Bland annat från Fontainebleau och Paris.

Nu ska jag gå och sova i min egen säng och gissa om jag kommer att sova gott!!

bortabramenhemma

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.