FamiljenHemma hos ossVår VovveVardag

Hundutställning med Maya

Idag har vi varit på hundutställning med Maya 🙂 Eller vi och vi det var jag och Maya, J var hemma med barnen. 

Det var en nationell utställning i Backamo, Ljungskile. Maya skötte sig jätte bra och hon blev bästa junior tik och fick även CK. CK delas ut till hundar i konkurrensklass (Junior-, unghund-, öppen-, champion- och veteranklass) som har fått Excellent och som domaren anser vara så rastypiska att de kan tävla om certifikat. Man måste ta tre certifikat för att hunden ska bli svensk utställningschampion. 

Maya åkte tyvärr ut i bedömningen om bästa tik (då tävlar alla tikar som fått CK i någon av konkurrensklasserna mot varandra) men det var ganska väntat 🙂 Hon måste växa till sig en hel del för att kunna vara med och slåss om titeln bästa tik. 

Vi har haft en mycket trevlig dag och det var så roligt att få träffa lite nytt folk i chinese crested världen 🙂 Ser redan fram emot nästa utställning som troligtvis kommer att bli i Växjö under alla helgons helgen 🙂 

2014-08-23 21.04.57-1

Min fina tjej <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.