FamiljenFöretagetHemma hos ossVardag

Det är FREDAG!!!!

Fredag. Äntligen 🙂

Fredagskänslan har infunnit sig och jag har svårt att ta tag i det nya projektet som ska påbörjas. Känns som att jag lika gärna kan börja med det på måndag. Vi får se om jag kanske hinner klippa ut delarna iaf. Sitter och väntar på mannen som ska komma och äta lunch med mig, hoppas han kommer snart för nu är jag hungrig!

I morgon blir det en heldag i skogen. Det är jeepträff och vi ska åka ut hela familjen. Måste steka lite pannkakor att ta med i morgon då det bjuds på ärtsoppa i morgon och som ni kanske gissar så äter inte mina barn ärtsoppa 🙂

Vad ska ni hitta på i helgen? Några spännande planer?

Kram på er!

tgif_post_card-r204b2e94c32c4a9fa830ebe22441c2c6_vgbaq_8byvr_512

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.