FamiljenHemma hos ossPersonligtVardag

Jag fick ett paket och började gråta

Vissa saker får ett mammahjärta att börja gråta. Ibland är det jobbiga hemska saker och ibland är det av ren och skär glädje och tacksamhet.

Idag var det glädje och tacksamhet som fick mitt mammahjärta att börja gråta. Ja det kom faktiskt en och annan riktig tår också.

När vi kom hem efter att ha hämtat på fritids och handlat smet barnen in på Prinsens rum med papper och tejp i högsta hugg. De skulle göra något hemligt sa de. Det fnissade och skrattade bakom den stängda dörren och efter 15 minuter kom de ut med stolta leenden.

”Mamma vi har något till dig” sa de i kör och räckte fram ett paket. På paketet hade de skrivit och ritat själva. Redan där började min läpp darra lite. Underbara ungar!

I paketet låg en Toblerone som Prinsen cyklat ner till affären och köpt för egna pengar. Jag sa till dem att detta hade de inte behövt göra och fick svaret: ”Men mamma, du gör så mycket för oss hela tiden nu ville vi göra något för dig och vi vet att du ÄLSKAR Toblerone.”

Mina underbara barn. Vad har jag gjort för att förtjäna er? Jag älskar er så otroligt mycket. Ni kan nog aldrig förstå hur mycket <3

2014-09-19 17.57.16and 2014-09-19 17.57.28 2014-09-19 18.00.34

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.