FörfattardrömmarVardag

Deadline närmar sig

Nu börjar deadline närma sig för att få färdigt boken jag skriver på. Jag kommer inte hinna helt klart till den 10/10 men jag kommer ha ett första kapitel 🙂

Jag ska vara med och tävla i Harlequins författartävling är det tänkt 🙂 Den 10/10 ska man skicka in sitt första kapitel + en synopsis på max 100 ord. Sedan plockas de 25 bästa ut som får skicka in resten av manuset. Från den 17/10 – 17/11 har man på sig att färdigställa och redigera resterande manus innan det är dags att skicka in det.

Jag har inte jätte stora förhoppningar på att bli utvald, självklart tycker jag att det jag skriver är jätte bra men det kanske inte faller dem i smaken, men man vet aldrig och då kan det vara bra att ha ett någorlunda färdigt manus 🙂 Ja menar om jag nu blir utvald så vill jag inte sitta hela den månaden och stress skriva för att få klart det.

Någon mer där ute som tänkt att skicka in till tävlingen?

2014-10-08 11.05.40

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.