FamiljenFöretagetFörfattardrömmarPersonligtVardag

Fredag & Deadline

Det är äntligen fredag igen! Jag älskar fredagar 🙂

Idag har jag planerat att bara jobba halva dagen här i syateljén och sedan bege mig av hemåt för att fortsätta jobba lite hemma. Måste börja med bokföringen då momsen ska vara inlämnad på måndag. Det är ganska mycket pappersarbete som egen företagare men då jag har ett bra bokföringsprogram, Visma SPCS, så går det ganska enkelt. Sen har jag en person som hjälper mig att kolla igenom allt innan deklarationen ska vara inlämnad 🙂 vilket är skönt och ger en extra trygghet i att allt som lämnas in till skatteverket stämmer!

I dag är det även deadline för att lämna in första kapitlet till Harlequins tävling. Jag satt och redigerade i går kväll och ska ta en sväng till i eftermiddag innan jag skickar in det. Gud vad nervös jag är! Undra vad de kommer att tycka om det? Men så snart det är inlämnat kan jag inte göra så mycket mer än att hålla tummarna och skriva vidare så att den blir klar 🙂

Vad har ni för planer för denna fredag?

image

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.