FamiljenFöretagetHemma hos ossPersonligtVår VovveVardag

hej på dig mamma jag älskar dig <3

Det får bli dagens rubrik 🙂
Lämnade datorn en liten stund och när jag kom tillbaka hade någon (jag antar att det är min äldsta son) skrivit detta i rubrikraden <3

Jag älskar mina barn så mycket att hjärtat svämmar över <3

Just nu är de ute för 3:e gången idag och leker i pulkabacken. Vintern kom verkligen över en natt här hos oss. Natten fredag till lördag snöade det ca 20 cm och natten till idag har det snöat ytterligare lite. Barnen är överlyckliga, Maya inte riktigt lika lycklig. Hon gillar snön men blir kall om tassarna efter ett tag och då är det inte roligt längre. Ska ge mig på att sy tossor/skor till henne så kanske hon också kan njuta av snön 🙂

Annars så tar vi det bara lugnt och njuter av ledigheten. Jag ska dock sätta mig och jobba lite i kväll, behöver få klart några små saker som ska skickas till kunder.

Kram kram

vinter 2014-12-27 10.52.32

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.