FörfattardrömmarHemma hos ossRomanceSkrivprocessenVardag

Två tredjedelar

I skrivande stund har jag skrivit klart två tredjedelar av novellen och planen är att skriva färdigt den idag.

Sen har jag redigering kvar. Inget jag ser fram emot men det måste göras. Jag gillar verkligen novellen och jag hoppas att de i juryn också ska göra det. Frågan är ju bara om en Romance är vad som passar i deras tidning?

Skulle även behöva få tag i två eller tre testläsare som kan tänka sig att läsa novellen och komma med kommentarer på språk, storyn, trovärdigheten hos karaktärerna osv. Så är du intresserad av att vara testläsare för novellen så är det bara att höra av sig på mailen eller som kommentar här. Planen är att kunna skicka den till testläsare på onsdag och att sedan få tillbaka den med kommentarer på söndag/måndag.

testläsare

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.