Christina TipsarFamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossInspirationMammalivMatReceptRomanceSkrivprocessenVardag

Fullt upp denna vecka

Ja det har verkligen varit fullt upp denna vecka. I måndags åkte vi till Danmark för att spendera en dag på Legoland och en dag på Lalandia och deras badhus. En riktigt rolig resa som både vi vuxna och barn uppskattade mycket. Tänkte att jag skulle skriva ett separat inlägg om vår resa 🙂

 2015-07-28 15.19.12

I går var jag in och klippte mig på morgonen. Jag kände att efter en hel dag i badhuset så kunde jag inte förneka att mitt hår behövde tas om hand, så 10 cm klipptes av och nytt schampo och balsam inhandlades. Nu ska jag verkligen försöka att få ordning på detta hår. Det har ju fått gå igenom en hel del då jag blev lite tokig i att färga det ett tag. Blekningarna och avfärgningarna har ju inte varit direkt snälla de heller 🙁 Men nu håller jag mig till att vara blond och förhoppningsvis kan jag få tillbaka min naturliga hårfärg 🙂

I går kväll hade vi födelsedagsfest/kalas för min man som fyllde år. Vi hade bjudit in lite kompisar och familj som vi hade en trevlig stund tillsammans med. Vi grillade, åt god potatissallad och smaskiga efterrätter. En helt underbar kväll. Jag älskar att ha folk hemma men kan bli lite stressad över att behöva vara värdinna. Önskar att jag kunde slappna av och bara umgås istället för att behöva ha stenkolla på allting. Något jag jobbar med 🙂

Daimpannacotta

 

Daimpannacotta (recept från Jennys matblogg)

Chokladpudding

Chokladpudding med vispgrädde

Choklad och kola tårtaPaj med choklad & kola (Recept från Jennys matblogg)

Nu sitter jag och skriver rent alla handskrivna sidor jag hann skriva under vår resa. Man hinner skriva en hel del på båten mellan Danmark och Sverige 😉 särskilt när man är den enda som är vaken mellan 23.50 tills när båten anlände 04.45. Resten av familjen sov gott och jag höll koll på våra saker 🙂

En stor kopp te, mitt anteckningsblock, min dator och en het romance att skriva klart. Vad mer kan en flicka begära av en lördagskväll?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.