PersonligtSkrivprocessenTankar & Funderingar

Bli av med oskulden

Att skriva sexscenen i denna novell tar mig verkligen tillbaka till när jag själv förlorade oskulden :-0

Ett minne som alla andra. Varken bra eller dåligt. I alla fall för min del. Det gjorde ont men han var försiktig och snäll och försökte göra det så bra som helst för mig. Jag var 18 och trodde verkligen att han var den rätta. Vi hade varit ihop i några veckor. Nu kan jag önska att jag hade väntat ytterligare lite. För några veckor senare träffade jag verkligen mannen i mitt liv. Idag är jag gift med honom <3

Har du bra eller dåliga minnen från när du förlorade oskulden? Eller som jag, varken bra eller dåliga.

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.