FamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossMammalivPersonligtSkrivprocessenVardag

Fredag, regn & rusk och barnkalas

Det är fredag!

Troligtvis bästa dagen på hela veckan, enligt mig i alla fall 🙂

En hel dag tillägnat skrivandet. Det kan inte bli bättre, men idag behöver jag lägga skrivandet lite åt sidan. Kommer till varför om en liten stund.

Ute är det regn och rusk idag. Upptäckte även att jag har hål i min sko så nu är strumpan dyngsur men vet ni, det gör mig inte så mycket. Just nu flyter allt annat på som det ska och då bli en sådan liten grej som hål i skon inte så allvarlig 🙂 Manuset växer fram dag för dag och känslan av att det kommer bli så jäkla bra har infunnit sig. Jag ska försöka hålla fast vid den känslan tills manuset är klart. Jag vet vart jag ska, vilka vändningar som ska komma och när. Det är en befriande känsla på något sätt. Nu är det bara att få ner orden, fylla sidorna med storyn och göra mina karaktärer levande. Inte ett så litet jobb men just nu njuter jag av det. Av processen.

Jo, anledningen till att det inte blir en hel dag med skrivande idag är för att yngsta sonen ska ha sitt första barnkalas idag 🙂 Så jag ska fixa och greja lite inför det. Vi ska vara i skogen, vid ett vindskydd, grilla korv och marshmallows. Köra lite fångarna på fortet och leka. Tror det kommer att bli en toppen kväll. Ficklampor kommer att delas ut till alla barn, vilket jag inte får glömma att köpa. Jag hoppas att de kommer att ha det roligt! Grodan är jätte nervös 🙂 så nervös att han knappt kunde somna igår kväll. Minns själv hur pirrigt det var inför mitt första barnkalas så jag förstår honom.

Ha en underbar fredag alla fina!!

9500-if-life-gives-you-lemons-make-orange-juice-and-leave-life

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.