FamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossMammalivRomanceSkrivprocessenVardag

Mer död än levande

Så känner jag mig just nu 🙂

Grodan fick för sig att han skulle gå upp klockan 05.20 idag och börja leka med sina presenter som han fick igår. Jag har alltså också varit vaken sedan 05.20. Jag låg dock kvar i min säng i några timmar till innan jag gick upp. Är glad över att jag bestämde mig för att sova tidigt i går, somnade nog runt 22.30 efter att ha skrivit en stund sittandes i sängen.

Så någon fartfylld dag blir det inte för oss. Bara ta det lugnt. Skriva när tillfälle ges. Just nu är det allt jag tänker på, att skriva. Mina karaktärer, storyn, vad som ska hända näst osv. Jag vill bara få ner det i ord på papper. Få storyn ur mig så att jag sedan kan börja fokusera på att snygga till det och ge det djup. Det är något jag längtar efter att få sätta tänderna i. Kanske låter det annorlunda när jag väl är där 🙂

Vad ska ni hitta på idag? Vad har ni för planer?

2015-09-18 19.12.27

Så här mysigt hade vi det i går på Grodans barnkalas.
Att grilla marshmallows var en hit 🙂 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.