FörfattardrömmarPersonligtRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarVardag

Jag måste sluta jämföra mig med alla andra

1560590_1382521198673520_1711860048_n

Jag känner hur jag kör fast när jag börjar jämföra mig med andra, publicerade, författare. Jag ifrågasätter mig själv och mitt sätt att skriva på. Kanske skulle jag försöka att skriva mer som hen eller hen?

Jag vet att man inte ska göra det men jag gör det omedvetet ibland och blir irriterad på mig själv att jag inte skriver lika bra. Fast det kanske jag gör, det vet jag ju inte än.

Fjärilarna i magen har börjat spöka. Tankarna på Harlequins författartävling och om jag kommer gå vidare med mitt första kapitel spökar. Även om jag inte går vidare så innebär ju inte det att mitt manus är dåligt. Jag vet innerst inne att det är bra och att det är skrivet med mina ord och min röst. Jag hoppas bara att det är tillräckligt tydligt så andra också kan se det.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.