FamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossMammalivPersonligtRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarVardag

Sista genomläsningen klar

Då var sista genomläsningen av manuset klart och jag har fixat till alla små saker som jag hittade under tiden.

Jämförde mitt råmanus med den sista versionen som blev klar i går kväll och jisses vilken skillnad. Tänk då bara vilken skillnad det kommer bli om en lektör eller redaktör får sätta tänderna i det 🙂 Om jag inte går vidare är det just det som är nästa steget för manuset att ta. Men nu håller vi tummarna att de på Harper Collins Nordic ska gilla mitt manus så mycket att det går vidare 🙂

Idag ska jag fila på synopsis som ska skickas med. Följebrevet är redan klart. Jag hoppas kunna skicka iväg det ikväll, med en hel dag till godo.

Vi ska även hinna med att köpa en julgran, baka lite julgodis och bara mysa. Barnen gick ju på jullov igår och nu har vi 3 hela veckor tillsammans här hemma att se fram emot 🙂

Ha en underbar lördag alla fina <3

Och ni som sliter med manus som ska bli klara… heja heja kämpa på!!!

Kram kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.