FörfattardrömmarRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarVardag

Hur ska jag hinna allt?

Sitter i soffan och skriver på råmanuset och lyssnar på musik på tv:n när jag från ingenstans får en idé till tre nya böcker 😮

Det verkar som att antalet oskrivna böcker jag har i mig bara ökar. Frågan är bara hur jag ska hinna med att skriva alla?

I mitt anteckningsblock finns nu idéer till 8 böcker, varav 6 av dem ingår i varsin trilogi. Ja det är väl bara att skriva på antar jag 🙂 Det är vad påsken ska ägnas åt. Att skriva.

Hur är det med er andra? Har ni också huvudet fullt av idéer till kommande böcker? Hur väljer ni vilken idé ni ska satsa på?

Kram på er!

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. vad härligt med nya idéer! Nu blev jag riktigt nyfiken 🙂 Jag får nya idéer hela tiden känns det som. Jag försöker att anteckna ner alla och jag är uppe i tvåsiffrigt nu tror jag 😉 Alla kommer inte att bli manus av, men alltid kan de leda till något.

    Det värsta är att hur mycket man än skriver så kommer man aldrig ikapp, istället ökar bara listan med idéer. När jag väljer försöker jag ta det som lockar allra mest och som jag samtidigt har funderat så pass mycket på att jag har en hel del kött på benen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.