FamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossMålaMammalivMin hälsaPersonligtRomanceSkrivprocessenTräningVardag

Penicillinkur, bråkiga vitvaror och fredag!

Igår fick det bli ett besök till vårdcentralen efter en mindre trevlig känsla i min hoha under löpturen. Där jag fick utskrivet penicillin i fem dagar. Påbörjande urinvägsinfektion. Så nu blir det en paus med träningen tills kuren är över. Jag avskyr att ha ont där nere 🙁

I natt vaknade jag av att det tjöt till med jämna mellanrum. Det var larmet som var strömlöst. Lampan i Grodans rum blinkade till och från och ugnen lät som jag vet inte vad. Väckte mannen som fick hjälpa mig att försöka fixa problemet men till slut fick vi helt enkelt dra ut kontakten till ugnen så den skulle sluta låta.
Nu på morgonen vägrade den starta och spisen fungerar bara på ena plattan.
Och medan jag skriver detta (klockan 08.40) så gick strömmen i hela jäkla huset 🙁
Vi har en elektriker på väg som tur är. Antagligen är det en fas som inte fungerar som den ska. För sannolikheten att spisen och ugnen ska gå sönder samtidigt är ganska liten.
NU hoppas jag bara att det ska lösa sig och att elektrikern hittar vad som är fel. Annars vet jag inte vad vi tar oss till. Har liksom en hel frys full med mat som jag inte gärna vill ska tina.

Det positiva är att det är fredag!

Woho!

I dag hade jag tänkt att ta en skrivdag. Men eftersom att det är strömlöst just nu så får jag väl skriva så länge batteriet i datorn räcker och sedan göra något annat tills strömmen är tillbaka 🙂 Läsa kanske. Eller måla färdigt tavlan jag börjat på. Vi får se helt enkelt.

Kram på er alla fina <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.