FörfattardrömmarFörfattarlivRomanceSkriva RomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarUtgivningVardag

Genomläsning klar + omslags funderingar

Sista genomläsningen innan manuset sätts är klart. Det blev några ändringar till som ska föras in (jag har skrivit ner dem i ett separat dokument som jag ska skicka till redaktören) men sedan är det klart. Bara korrektur som återstår.

3 månader kvar ungefär. Sedan finns den där ute. I stora världen. Min lilla bok.

Förra veckan fick jag baksidestexten. Den är så fin. Ska kolla om det är okej att jag lägger upp den på bloggen så att ni får läsa 🙂

Nu väntar jag spänt på att få se omslaget. Det borde bli klart i slutet av februari början på mars. Ska bli kul och se hur de tänkt sig jämfört med vad jag har för tankar. Omslag är ju något man funderat på ett tag. Det är ju så viktigt för att boken ska synas, att man ska få rätt känsla när man ser den.

Här är några omslag som jag verkligen gillar och dessa stilar skulle passa min lilla bok!

Bild lånad från bokus.com
Bild lånad från bokus.com
Bild lånad från bokus.com
Bild lånad från bokus.com
Bild lånad från bokus.com

Här är några bilder som jag sparat i min mapp (när jag funderade på att ge ut själv 🙂 )

Bild från Unsplash.com
Bild från Unsplash.com
Bild från Unsplash.com
Bild från Unsplash.com

Som sagt blomstertemat är något jag verkligen fastnat för 🙂 Kan ju ha med att göra att det förekommer ganska mycket blommor och växter i boken!

Vi får se vad det blir. Kanske har formgivarna på förlaget helt andra idéer 🙂

Dela detta inlägg

4 kommentarer

 1. Ojoj vad spännande med omslag! Det är ju någonting man tänker en hel del på under skrivprocessen. Det och titeln 🙂
  Jag tycker att du har fina inspirationsbilder, och säkerligen kommer formgivarna att plocka upp det! Omslaget ska ju i första hand spegla vilken genre det är och ”fånga” läsaren, men jag tycker att det är kul med omslag som lyfter fram någonting viktigt i bokens handling också.

  1. Ja det är jättespännande 🙂
   Jag tror säkert att jag kommer bli helt förälskad i omslaget som de presenterar. Hittills har de prickat in rätt känsla med baksidestexten så de kommer de säkert att göra med omslaget också 🙂
   Gillar också omslag som knyter an till viktiga detaljer i böckerna.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.