FörfattarlivMässor & EventRomanceSkriva RomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarUtgivningVardag

Ordräknaren tickar sakta uppåt

Hej finisar <3

Det vart ingen bra start på denna vecka för mig. Har dragits med huvudvärk sedan i måndags och det blev inte bättre av att jag var och spolade örat igår eftermiddag. Idag är det lite bättre, tack o lov!

Jag har som mål att skriva på manuset en liten stund varje dag. Ibland blir det längre pass, som idag när jag suttit och skrivit i nästan fyra timmar, och ibland blir det lite kortare stunder. Men huvudsaken är att jag skriver varje dag. Och det har jag faktiskt lyckats hålla ganska bra och ordräknaren i dokumentet tickar sakta uppåt.

Jag har en bra känsla inför det här manuset och jag märker hur jag utvecklats i mitt skrivande. Jag hoppas att det även ska synas på råmanuset när jag är klar med det. Att det är ett mer ”färdigt” manus som jag kan lämna ifrån mig till förlaget. Det känns dock lite konstigt att sitta och skriva om jul och snö och vinter när vi nu äntligen lämnat det bakom oss och våren är här 🙂

Jag försöker också planera lite inför släppet av Brutna små regler. Vet inte om jag ska ha en releasefest eller om jag ska se om jag kan ordna några release signeringar istället på olika ställen runtomkring landet 🙂 Jag bor ju liksom lite off, så det är svårt för folk att ta sig hit för en fest. Vi får se vad det blir 🙂 Om jag skulle köra på signeringar, har ni några önskemål om var jag ska försöka boka in någon? Tanken hittills är Borås, Karlstad och Göteborg. Hade varit roligt med någon signering i Stockholms området också men det känns svårt att komma in på något ställe där.

Kram på er <3

Dela detta inlägg

4 kommentarer

 1. Det låter fantastiskt med hur bra ditt manus känns, det ger litet hopp om att övning faktiskt ger färdighet. Hoppas också att du lyckas ta dig någonstans i Stockholm.

  1. Hej fina du <3
   Det är jätteskönt att manuset känns bra, men jag vet ju hur snabbt det kan ändras 🙂 Jag hoppas dock att det inte händer än. Övning och feedbacken från redaktörerna har verkligen gjort skillnad för mitt skrivande. Vissa saker har satt sig i ryggraden nu som jag kämpade med under skrivandet med Hemligheter små och det är väldigt skönt. Sedan vet jag att jag har små ticks som smyger sig in, min svengelska bla. 🙂 men jag jobbar på det.

   Jag ska verkligen försöka få till några signeringar i Stockholm. Det är dock stor konkurrens om att få komma in hos butikerna där men jag ska ligga på 🙂

   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.