FöretagetPersonligtVardag

Illamående

Illamående

Usch sitter i soffan och mår illa. Har mått konstigt i kroppen i flera dagar och i går kväll blev jag illamåendes. Det har kommit och gått under hela dagen.

Har inte tid att bli sjuk just nu!!

I morgon åker barnen till sommarstugan med min mamma, barnens mormor. Efter att vi lämnat dem där ska vi åka till kompisar och grilla.

Medan vi är barnlediga ska vi passa på att tapetsera om vårt sovrum. Vi ska även lägga in nytt golv. På onsdag ska vi hämta hem Prinsen igen då det är begravning för J’s pappa. Grodan kommer inte följa med utan stanna kvar i stugan med min mamma. Många har undrat varför Grodan inte ska gå med på begravningen och det är för att jag inte tycker att han ska det. Jag vill inte utsätta honom för så många människor som kommer att vara ledsna och med tanke på visningen i går så har Grodan fått se sin farfar en sista gång och sagt hej då. Han behöver inte göra det en gång till. För honom är det hela över. Prinsen däremot har fått välja själv och han vill gå med på begravningen. Han behöver få säga hej då en gång till. Han gjorde aldrig det igår då han inte ville gå in och se farfar. Hans val som jag stöttar. Vi frågade faktiskt Grodan också och han valde mormor. Så vi står kvar vid det valet 🙂

 

Måste även hinna få in lite jobb nästa vecka. Har en hel del beställningar som måste bli klara Syr just nu en skötväska i underbart tyg. Kommer bli så fin och när den är klar ska den flytta till Bangkok. Roligt!!

 

Nu börjar illamåendet ge med sig igen så jag ska försöka få lite mer sytt.

 

Kram på er!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.