TräningVardag

Lördag

Lördag

Det har varit en lååång dag!

J åkte tidigt i morse för att bygga på jeepen så jag blev själv med pojkarna här hemma. Grodan och jag åkte till stan en snabbis och köpte en ny tränings bh till mig + hantlar. Det som vi inte kom iväg och gjorde igår.

Prinsen var kvar hemma och han skötte sig utmärkt den lilla stund som vi var borta.

Väl hemma så var det bara att börja förbereda middag som idag blev grillad kotlett med bulgur och grönsallad.

 

Eftersom J blev senare än vad jag räknat med så fick Grodan hänga med mig när jag gav mig ut och tränade. Han somnade gott i vagnen och i dessa lägen är jag glad att vi har vagnar kvar här hemma. De används mest som provdockor men ibland, som idag, så kommer de ut och får luftas lite.

Jag kunde gå min Powerwalk på 3,5 km och Grodan kunde somna i vanlig tid.

Efter promenaden så körde jag ett styrkepass med ett avbrott halvvägs för att köra cardio i 10 min. Då får jag upp pulsen igen. Idag kändes dock kroppen tung och det var ett jobbigt träningspass. Dock har jag träningsvärk i magen så övningarna gör jag ju rätt iaf 🙂

I går fick jag även med mig J ut på en rask promenad 🙂 

 

I morgon blir det jobb hela dagen förutom ett träningspass på förmiddagen 🙂

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.